Drie leerlingen geslaagd als Gezel Stukadoor

Drie van onze leerling stukadoors zijn geslaagd voor hun diploma Gezel Stukadoor. Rick v.d. Werf, Jeroen Kerste en Danny van Schaijk, van harte gefeliciteerd!

Erkend leerbedrijf
Romme Afbouw BV is een erkend leerbedrijf met gediplomeerde leermeesters. We begeleiden onze leerlingen op de weg naar het stukadoorsvak en zijn dan ook erg trots als zij hun diploma behalen. 

Opleiden van jonge stukadoors
Het begint met enthousiasme en de juiste instelling. Onze leermeesters begeleiden de leerlingen in de praktijk. Als erkend leerbedrijf voelen wij ons verplicht de leerlingen goed te begeleiden zodat zij uiteindelijk hun diploma halen. Het opleiden van jonge stukadoors gebeurt in nauwe samenwerking met de reguliere opleiding Savantis en het samenwerkingsverband STUC werk en leren in Rosmalen.

Wat doet een Gezel stukadoor? 
De Gezel stukadoor kan zelfstandig werken en het werk coördineren. Bij het afwerken van een buitengevel, binnenmuur of plafond weet hij waarop hij moet letten. De Gezel stukadoor kan decoratief stukadoorswerk zoals lijstwerk aanbrengen en natuurlijk volgens tekening werken.