Platform gevelisolatie opgericht

Onlangs is het Platform Gevelisolatie opgericht. Het platform is een initiatief van Branchevereniging Producenten Gepleisterd Bouwen, Technisch Bureau Afbouw, NOA en Stichting Garantiefonds Gevelisolatie. Het doel van het platform en de bijbehorende website is heldere, betrouwbare informatie geven over duurzaam renoveren en gevelisolatie. Opdrachtgevers, particulieren, architecten en andere partijen kunnen er terecht voor informatie.

Missie van Platform Gevelisolatie 

"Platform Gevelisolatie heeft als missie om de politiek en ambtenaren (van rijk tot gemeente), maar ook particuliere iniatieven te doordringen van de bijdrage die buitengevelisolatie en duurzaam bouwen kan bieden. Niet alleen op gebied van het verfraaien van de (bestaande) bebouwing, maar vooral aan het halen van een hoge mate van isolatie van bestaande en nog te bouwen panden. Daarmee wil Platform Gevelisolatie de overheid tevens helpen haar doelen op dit punt te behalen."

Gevelisolatie door Romme Afbouw

Gevelisolatie behoort ook tot onze werkzaamheden en wij kunnen de voordelen van deze mooie vorm van duurzaam renoveren alleen maar onderstrepen. We hopen dan ook dat dit platform meer mensen zal informeren en overtuigen om gevelisolatie toe te passen.

Kijk voor meer informatie over dit mooie initiatief op de website www.platformgevelisolatie.nl


Bron: Schildersvak.nl / Platform Gevelisolatie