Romme is gecertificeerd Cemcolori verwerker. Cemcolori is een prachtig, modern en duurzaam alternatief voor tegels. Een uiterst duurzame en milieuvriendelijke toepassing voor elke ruimte in uw huis of bedrijf, gemaakt op basis van natuurlijke bronnen. Het is van nature 100% waterdicht en dus ook ideaal voor uw badkamer, douche en toilet. Hierdoor is het niet nodig om een extra beschermlaag aan te brengen, wat lange termijn slijtage tegengaat.

EMICODE label
Cemcolori voldoet aan de kwaliteitstesten van het EMICODE label, daarmee is dit een gezonde toepassing voor zowel thuis als in de openbare ruimte. De componenten bestaan uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen.
Betonlook in alle kleuren
De Cemcolori betonlook is in diverse kleuren uitvoerbaar en bestaat uit 23 zorgvuldig geselecteerde standaardkleuren. Voor projecten en op aanvraag is het mogelijk om op basis van alle RAL en NCS kleuren te produceren.

Wilt u meer weten over de diverse toepassingen en mogelijkheden van gevelisolatie? Neem vooral contact met ons op, wij helpen u graag.

Projecten