Sierpleister en pleisterwerk, spuitwerk, sierlijsten en stucwerk in de badkamer. Wij bieden diverse soorten stukadoorswerk en begrijpen wat goed stukadoorswerk inhoudt.

Sierpleister

Wij brengen sierpleister aan in alle afwerkingsvarianten en kleuren. Met een grove of fijne korrel, van schuurspachtel tot spachtelputz.

Sierpleister
Pleisterwerk

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een gladde afwerking van wanden en plafonds met een dunne laag gipsmortel. Dit kan in allerlei kleuren. Omdat gips vochtregulerend werkt is pleisterwerk is ook geschikt voor vochtige ruimtes.

Spuitwerk en spackspuiten

Een voordelige en snelle manier om uw muren en plafonds af te werken. Het kan toegepast worden op alle vlakke en gladde minerale ondergronden zoals beton, gipsblokken en cementgebonden platen.

Sierlijsten

Voor een mooie afwerking of luxe uitstraling plaatsen we sierlijsten op muren of plafonds. Het plaatsen en renoveren van sierlijsten, rozetten, kooflijsten en andere ornamenten is een ambachtelijke stukadoorsvaardigheid. Nieuw te plaatsen lijsten worden met de hand getrokken.

Stucwerk in de badkamer

Stucwerk in de badkamer is een steeds meer gebruikt alternatief voor het reguliere tegelwerk. We gebruiken speciale waterafstotende afbouwmaterialen. Het geeft een prachtig effect, van heel erg strak tot robuust en natuurlijk. Wij werken exclusief met Malta Denso betonstuc die geheel waterdicht is.

Cemcolori badkamer

Projecten