Akoestisch stucwerk​

Ons akoestisch stucwerk is strak en mooi afgewerkt. Ideaal voor wanneer u de akoestiek op kantoor, in uw woning,  in uw restaurant of welke ruimte dan ook verbeteren wilt. In veel ruimtes is nagalm aanwezig. Een hinderlijk probleem waar veel mensen last van hebben. In veel gevallen is het echter goed mogelijk om de akoestiek van een ruimte te verbeteren.

Bij ‘n akoestisch plafond worden omgevingsgeluiden veel minder, waardoor je rust ervaart en er geen rumoer meer klinkt. Het is dus een luxe comfort voor in uw woning, kantoor of restaurant. Het is als specialist van akoestische oplossingen onze passie om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal klinkt. Hierbij maken we te allen tijde gebruik van kwalitatief hoogwaardige en stijlvolle producten. Minder galm, betere akoestiek.

Ook hebben we akoestisch spuitwerk. Dit spuitwerk heeft een wat grovere structuur. Dit is super voor in gangen of trappenhallen. Hierdoor voorkom je dat je geluidsoverlast krijgt in grote gebouwen, hallen of een flatgebouw.