Gevelstuc

Wij hebben een breed assortiment aan gevelafwerking voor buiten. Ons buitenstucwerk is mogelijk in vele kleuren en structuren. De diversiteit in materiaal en producten wordt steeds groter. Kennis van materiaal, toepassing en duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt van de werkzaamheden. Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen kenbaar en kunnen wij mee denken zodat we het mooiste resultaat kunnen bereiken. En de kwaliteit kunnen waarborgen voor lange termijn. 

Previous
Next

Geopietra

Geopieta is een natuursteenlook systeem,  dat per steen wordt aangebracht. Hierdoor geeft dit een robuuste, natuurlijke uitstraling aan uw woonhuis of bedrijfspand.

Dit systeem is aan te brengen op een buitengevelisolatie systeem, stenen buitengevels maar is ook binnen toe te passen.

Geopietra is toe te passen in een landelijk maar ook in een modern of industrieel interieur.

 

Lees meer

buitengevelisolatie

Buitengevelisolatie wordt toegepast om het energieverbruik van een gebouw te verminderen.

Door het aanbrengen van een isolatieplaat die afgewerkt wordt met stukadoorswerk verhoogt u niet alleen de isolatiewaarde maar krijgt het gebouw ook direct een luxere uitstraling.

Als KOMO-Procescertificeerd gevelisolatie bedrijf biedt Romme BV volledige garantie op het verwerken van dit systeem.

Energieverbruik verminderen
Met buitengevelisolatie isoleert u tegen kou en warmte. Het is een van de snelste manieren om uw woonhuis of kantoorpand te upgraden en om het energie label te verhogen. Hierdoor behaalt u maximaal rendement.

Opknappen van de buitengevel
Scheuren, oud voegwerk of verschil in buitenmuren worden direct weggewerkt. Het pand krijgt een compleet nieuwe uitstraling.

Vochtproblemen en schimmel voorkomen
Op een goed geïsoleerde buitenmuur vindt zelden schimmelvorming plaats.

Geen enkele invloed op de bewoonbare ruimte
Wij isoleren de buitenkant van uw woonhuis of kantoorpand waardoor de bewoonbare ruimte qua oppervlakte niet beïnvloed wordt.

Specialist in buitengevels
Aanbrengen en uitvoeren van gevelisolatie is specialistisch vakwerk en aan strenge eisen verbonden. Bij Romme bent u verzekerd van een professionele uitvoering en een duurzaam resultaat. Door het behalen van het KOMO-Procescertificaat Gevelisolatie heeft u hierop nog eens extra garantie.

Wilt u meer weten over de diverse toepassingen en mogelijkheden van gevelisolatie? Neem vooral contact met ons op, wij helpen u graag.

Lees meer

op gemetselde gevel

Stucwerk geeft uw woonhuis of kantoorpand een frisse, moderne uitstraling.

Afwerkingen

Er zijn diverse afwerkingen mogelijk voor uw buitengevel. Wij denken met u mee en geven advies over het type afwerking gebaseerd op uw pand.

 

Denk bijvoorbeeld aan hoeveel onderhoud, omgeving, uitstraling, ondergrond en bouwkundige aansluitingen

Ondergronden

Buitengevelstucwerk is toe te passen op gemetselde gevels en speciaal plaatmateriaal.

Lees meer