Over ons

We hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van renovatie, woningbouw, utiliteit en exclusief werk. We werken voor particulieren en bedrijven in heel Midden en Zuid-Nederland.

Team
Een echt familiebedrijf, dat zijn we. Ook onze medewerkers behoren tot de familie. Teamgevoel, talent ontplooien en samenwerken vinden we belangrijk.

Waar we voor staan
Onbegrensd vakmanschap, oneindige mogelijkheden.

Dat is Romme in één zin. Door onze jarenlange ervaring, de waarde die wij hechten aan goede opleiding en het gebruik van de beste materialen leveren wij keer op keer kwaliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos: van de nieuwste trends in stucwerk tot uniek handgemaakt lijstwerk.

Service op het hoogste niveau
Wij gaan alleen voor de beste service. Uw wensen staan voor ons bovenaan. Goede communicatie en kundige begeleiding vinden we belangrijk, van start tot oplevering.

Betrouwbare partner
Wij ontzorgen onze klanten volledig. Met advies waar u iets aan heeft, waardoor u jarenlang plezier heeft van het geleverde werk. Wederzijds vertrouwen, daar draait het om. Niet voor niets werken wij al jaren voor dezelfde klanten.

Erkend leerbedrijf
Romme is door de SBB erkend als leerbedrijf met gediplomeerde leermeesters. We begeleiden leerlingen op weg naar het stukadoorsvak. Het opleiden van jonge stukadoors gebeurt in nauwe samenwerking met de reguliere opleidingsbedrijf Noa Afbouw Zuid Nederland. Onze leerlingen ontplooien hun talent en passie voor het vak, en doen met succes mee aan landelijke wedstrijden.

Onze bijdragen
Iets terugdoen voor de maatschappij vinden we belangrijk. Daarom zijn we zowel in de regio als landelijk betrokken bij goede doelen, sponsoring en vrijwilligerswerk.

Zorgcentrum de Heegt
Elk jaar steunen wij het Zorgcentrum de Heegt te Geffen met een mooi bedrag, waarvoor allerlei activiteiten mee georganiseerd worden en/of materialen aangeschaft worden.

Nooit Gedacht
Romme is hoofdsponsor van dames 1 van voetbalvereniging Nooit Gedacht Geffen.

Effe noar Geffe
Pascal Romme zat 10 jaar in het bestuur van dit grote evenement, waar jaarlijks ruim 30.000 mensen uit de wijde omtrek op af komen. We dragen nog steeds dit evenement een warm hart toe en steunen dit evenement dan ook graag middels sponsoring

Carnavalsvereniging Rottenrijk en diverse verenigingen en zeskampen in de regio ontvangen van ons ook jaarlijks een mooie bijdrage.