Wij zijn Romme. Een stukadoors- & afbouwbedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en flexibiliteit. Dé basis voor een goed erkend bedrijf, al sinds 1985. Vol passie en met oog voor de kleinste details werken we ideeën uit tot een echt staaltje vakwerk. Al ons medewerkers zijn echte vakmensen die intern worden opgeleid. Vol motivatie en met oog voor de kleinste details, werken we ideeën uit tot een echt staaltje vakwerk.

 

We hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van renovatie, woningbouw, utiliteit en exclusief werk. We werken voor particulieren en bedrijven in heel Midden en Zuid-Nederland.

Geschiedenis

1985

Adrie Romme begint samen met zijn vrouw dit echte familiebedrijf. Met vijftien medewerkers, een garage als kantoor en een container als opslag.

1991

Het bedrijf groeit als snel uit zijn voegen. Daarom wordt ons bedrijfspand aan de Bedrijvenweg in Geffen gebouwd.

2000

Adrie Romme maakt plaats voor zijn zoon Pascal Romme. Samen met zijn vrouw Babette en een team vaste medewerkers maakt hij het bedrijf tot wat het nu is.

2010

Romme bestaat 25 jaar. Dat wordt natuurlijk groots gevierd

2016

We hebben het druk en werken aan mooie projecten. Net als in 1985 staan we nog steeds voor kwaliteit, vakmanschap, vertrouwen en flexibiliteit. We blijven onszelf ontwikkelen en behalen KOMO projectcertificaat voor buitengevelisolatie.

2017

Onze medewerkers volgen dit jaar diverse cursussen voor het aanbrengen van betonstuc, aangezien hier weer nieuwe technieken van op de markt zijn gekomen.

Team

Een echt familiebedrijf, dat zijn we. Ook onze medewerkers behoren tot de familie. Teamgevoel, talent ontplooien en samenwerken vinden we belangrijk.

Waar we voor staan

Onbegrensd vakmanschap, oneindige mogelijkheden
Dat is Romme in één zin. Door onze jarenlange ervaring, de waarde die wij hechten aan goede opleiding en het gebruik van de beste materialen leveren wij keer op keer kwaliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos: van de nieuwste trends in stucwerk tot uniek handgemaakt lijstwerk.

Service op het hoogste niveau
Wij gaan alleen voor de beste service. Uw wensen staan voor ons bovenaan. Goede communicatie en kundige begeleiding vinden we belangrijk, van start tot oplevering.

Betrouwbare partner
Wij ontzorgen onze klanten volledig. Met advies waar u iets aan heeft, waardoor u jarenlang plezier heeft van het geleverde werk. Wederzijds vertrouwen, daar draait het om. Niet voor niets werken wij al jaren voor dezelfde klanten.

Erkend leerbedrijf 
Romme is door de SBB erkend als leerbedrijf met gediplomeerde leermeesters. We begeleiden leerlingen op weg naar het stukadoorsvak. Het opleiden van jonge stukadoors gebeurt in nauwe samenwerking met de reguliere opleiding Savantis, Koning Willem 1 college en het samenwerkingsverband STUC werk en leren. Onze leerlingen ontplooien hun talent en passie voor het vak,en doen met succes mee aan landelijke wedstrijden.

Onze bijdrage

Iets terugdoen voor de maatschappij vinden we belangrijk. Daarom zijn we zowel in de regio als landelijk betrokken bij goede doelen, sponsoring en vrijwilligerswerk.

Zorgcentrum de Heegt
Elk jaar organiseren wij een gezellige avond voor de bewoners van Zorgcentrum de Heegt in Geffen. Er is live muziek, worden hapjes en drankjes geserveerd en aan het eind van de avond krijgen de bewoners een cadeaupakketje. Elke keer weer is het hartverwarmend hoe de mensen genieten van deze avond.

STUC werk en leren
Pascal Romme is al meer dan 10 jaar voorzitter van STUC werk en leren, een samenwerkingsverband dat het stukadoorsvak promoot en jong talent opleidt tot echt vakmensen.

Nooit Gedacht
Romme is hoofdsponsor van dames 1 van voetbalvereniging Nooit Gedacht Geffen.

Effe noar Geffe
Pascal Romme zat 10 jaar in het bestuur van dit grote evenement, waar jaarlijks ruim 30.000 mensen uit de wijde omtrek op af komen.