Downloads

De algemene voorwaarden zoals hieronder te downloaden zijn de Algemene Aannemings- en leveringsvoorwaarden voor Stukadoors- en Afbouwbedrijven, zoals gedeponeerd door de NOA bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 3017.10.23.

KOMO Procescertificaat buitengevelisolatie BRL 9600

 
GARANTIES

NOA
Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. We voldoen aan de NOA afbouwgarantie, waardoor u zeker bent van goede consumentenvoorwaarden, deskundig advies en degelijke uitvoering.

AfbouwKEUR
Stukadoorswerk is werk voor specialisten. Bedrijven met het afbouwkeurmerk beschikken over specialistische en technische kennis, waardoor u verzekerd bent van goed onderbouwd advies. Ook Romme wordt up-to-date gehouden over de laatste ontwikkeling en worden jaarlijks getoetst door onafhankelijke controleurs. We behoren tot de best scorende bedrijven van Nederland, en daar zijn we trots op.

VCA

Wij zijn VCA gecertificeerd. Hiermee laten we zien dat we serieus werk maken van veiligheid, gezondheid en milieu.

KOMO Procescertificering Buitengevelisolatie
Als u kiest voor een bedrijf met een KOMO-Afbouw procescertificering, dan waarborgt dat hoogwaardige kwaliteit. U heeft de zekerheid dat de producten en de verwerking ervan voldoen aan alle kwalitatieve eisen van de markt, veiligheid en efficiency. Uiteraard voldoet het eindresultaat aan de relevante regelgeving, zoals het Bouwbesluit.