Particulier

Bij ons kunt u terecht voor diverse afwerkingen zowel op wanden als plafond. Wij zorgen dat het echt maatwerk wordt. Wij stellen een offerte voor u op en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Previous
Next

wand

Stukwerk op wanden kan in verschillende kleuren en afwerkingsvarianten. Sierpleister is daar een voorbeeld van. Sierpleister is aan te brengen op verschillende manieren. Sierpleister bestaat uit een grove of fijne korrel van Design Micro tot Spachtelputz. Spachtelputz is in meerdere korreldikten te verkrijgen. Deze zijn echter niet zo fijn als Design Micro.

 

Pleisterwerk is een gladde afwerking van wanden en plafonds met een dunne laag gipsmortel. Omdat gips vochtregulerend werkt is pleisterwerk ook geschikt voor vochtige ruimtes. Het kan toegepast worden op alle vlakke en gladde minerale ondergronden zoals beton, gipsblokken en cementgebonden platen. De gepleisterde wanden dienen altijd afgewerkt te worden met een verfsysteem. Dit kan in allerlei kleuren. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Lees meer
Previous
Next

plafond

Stukwerk op plafonds kan in verschillende afwerkingsvarianten. Glad pleisterwerk geeft het plafond een strakke uitstraling. Gepleisterde plafonds dienen altijd afgewerkt te worden met een verfsysteem. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Voor een mooie afwerking of luxe uitstraling plaatsen we sierlijsten op muren of plafonds. Het plaatsen en renoveren van sierlijsten, rozetten, kooflijsten en andere ornamenten is een ambachtelijke stukadoorsvaardigheid. Nieuw te plaatsen lijsten worden met de hand getrokken.

Spackspuitwerk is een afwerking met een korrel. Deze afwerking wordt met een spackspuit aangebracht en hoeft daarna niet meer afgewerkt te worden met een verflaag.

Het is niet mogelijk om lijsten op het plafond aan te brengen met deze afwerking.

Kijk ook eens bij ons ‘Akoestisch stucwerk’.

Lees meer

badkamer

In badkamers zie je op de wanden steeds meer stukwerk terug komen.

Dit kan in combinatie met Malta Denso waterdichte betonstuc of tegels. Dit zorgt voor een strakke uitstraling met weinig onderhoud.

Kijk ook eens bij ‘Malta Denso’.

Lees meer