In onze dagelijkse praktijk komen wij geregeld tegen dat oude panden bij renovatieprojecten net zo behandeld worden als nieuwbouw. Maar juist bij een ouder pand komt zóveel meer kijken.

Botsende materialen
Vroeger gebruikte men andere materialen en bouwmethoden dan nu. Dit botst vaak met onze nieuwe materialen en handelingen, met als gevolg afbrokkelend stucwerk, onderliggende problemen die tot uiting komen en stucwerk dat kwalitatief onder de maat is. Voor een goed resultaat is het bij dit soort panden van belang om een echte specialist in te schakelen.

Specialist in oude en monumentale panden
Wij hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van oude panden, monumentale panden en renovatieprojecten. Onze medewerkers zijn specialisten die intern worden opgeleid. Ook extern blijven wij telkens nieuwe kennis opdoen, zodat onze werkzaamheden helemaal up-to-date zijn met de laatste ontwikkelingen.

Sierpleister

Wilt u meer weten over de diverse toepassingen en mogelijkheden voor renovatie van uw monumentale pand? Neem vooral contact met ons op, wij helpen u graag.