Van één buitenmuur tot groot woningbouwproject, bij ons zijn uw buitengevels in vakbekwame handen. De afwerking wordt volledig afgestemd op uw wensen. Elk detail wordt van tevoren bekeken en goed doordacht uitgevoerd. Er wordt rekening gehouden met de aansluiting op kozijnen, vensterbanken en lekdorpels. Ook houden we rekening met omgevingsfactoren zoals ligging, luchtkwaliteit en weersomstandigheden. Voor een efficiënte voorbereiding en uitvoering werken we waar nodig samen met een onafhankelijk adviesbureau. Wij zijn sinds 2016 KOMO proces gecertificeerd voor het aanbrengen van buitengevelisolatie. Waarbij wij een verzekerde garantie kunnen afgeven van 10 jaar, mits het goed onderhouden wordt.

Buitenstucwerk en buitenpleister

Wij hebben een breed assortiment aan sierpleisters, lijsten en andere cementgebonden producten voor buiten. Ons buitenstucwerk is mogelijk in alle denkbare kleuren en structuren. De diversiteit in materialen en producten wordt steeds groter. Kennis van materiaal, toepassing en duurzaamheid is een belangrijk uitgangspunt van de werkzaamheden.

Binnenwanden en verdiepingshoge gasbeton panelen

Gevelonderhoud

Weersomstandigheden, luchtkwaliteit, tijd en het gebruikte materiaal hebben invloed op de kwaliteit van de gevel. Om de kwaliteit te behouden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Wij hebben de kennis in huis om uw gevels in optimale conditie te brengen én te houden. We zijn op de hoogte van de beste oplossingen op het gebied van schadepreventie en -herstel. Hiervoor werken we samen met Gevelsupport, een onafhankelijk adviesbureau en keuringspartner.

Onderhoudscontract

Een goede, langdurige oplossing is een onderhoudscontract. Schade wordt voorkomen door constant te controleren en vroeg in te grijpen. Als er reparaties nodig zijn voeren de buitengevelspecialisten van Romme Afbouw deze uit.

Repla afwerksysteem

Gevelisolatie

Bij gevelisolatie wordt een isolatieplaat aangebracht op de bestaande gevel. Gevelisolatie wordt toegepast om het energieverbruik van een gebouw te verminderen, zorgt voor een algemene verfraaiing van de buitenkant van de woning en maakt onderhoud van de gevels gemakkelijker. Wij zijn sinds 2016 KOMO project gecertificeerd voor het aanbrengen van buitengevelisolatie. Waarbij wij een verzekerde garantie kunnen afgeven van 10 jaar, mits het goed onderhouden wordt.