Sierpleister en pleisterwerk, spuitwerk, sierlijsten en stucwerk in de badkamer. Bij ons is niets te gek en is vrijwel alles mogelijk.

Sierpleister

Sierpleister brengen aan in alle kleuren en afwerkingsvarianten. Met een grove of fijne korrel, van Design Micro tot spachtelputz.

Design Micro geeft door de fijne korrel een strakke en bijna gladde look.

 

Spachtelputz is in een meerdere korreldikte te verkrijgen. Deze zijn echter niet zo fijn als Design Micro.

Sierpleister
Pleisterwerk

Pleisterwerk

Pleisterwerk is een gladde afwerking van wanden en plafonds met een dunne laag gipsmortel. Dit kan in allerlei kleuren. Omdat gips vochtregulerend werkt is pleisterwerk is ook geschikt voor vochtige ruimtes.

De gepleisterde wanden dienen altijd afgewerkt te worden met een verfsysteem. Ook deze kunnen wij voor u verzorgen.

Spuitwerk en spackspuiten

Een voordelige en snelle manier om uw wanden en plafonds af te werken. Het kan toegepast worden op alle vlakke en gladde minerale ondergronden zoals beton, gipsblokken en cementgebonden platen.

Sierlijsten

Voor een mooie afwerking of luxe uitstraling plaatsen we sierlijsten op muren of plafonds. Het plaatsen en renoveren van sierlijsten, rozetten, kooflijsten en andere ornamenten is een ambachtelijke stukadoorsvaardigheid. Nieuw te plaatsen lijsten worden met de hand getrokken.

Malta Denso betonstuc

Voor het aanbrengen van betonstuc maken exclusief gebruik van Malta Denso betonstuc. Deze betonstuc is volledig waterdicht en dus perfect voor in de badkamer.

Malta Denso betonstuc geeft een natuurlijke en warme uitstraling en is verkrijgbaar in 9 kleuren.

Voor meer informatie: www.maltadenso.nl

Cemcolori badkamer

Projecten