Exclusief

Previous
Next

buffel leer

Lederen wandbekleding: stijlvol, exclusief en volkomen onderscheidend. Met leer kunnen de muren de toon zetten. Een leren wand is een sensuele ervaring. Een lust voor het oog, geluid reducerend en uiterst tastbaar. We kunnen dus met recht zeggen dat lederen wandbekleding echt sensationeel is.   Van een gewone muur een eyecatcher maken, die zowel chique als trendy maar vooral tijdloos is.

Lees meer
Previous
Next

Teakwood

Natuurlijke materialen zoals de verwerking van hout is de trend in het interieur- en design segment. Teakwood is perfect te combineren met Malta Denso. Dit zorgt voor een warme maar ook industriële look. Het gebruik van de natuurlijke elementen, warme kleuren, organische texturen en afwerkingen straalt een milieuvriendelijk gevoel uit in design en decor. 

Lees meer
Previous
Next

Geopietra

Geopietra is een sfeervolle en natuurlijke steen. Deze stenen worden met alle aandacht en zorg geplaatst, dit zorgt voor een optimaal resultaat. Geopietra is perfect om uw buitengevel een unieke uitstraling te geven. Bijvoorbeeld in combinatie met buitengevelisolatie. Maar ook binnen geeft deze natuursteen een warme uitstraling. Geopietra is in diverse soorten, maten en kleuren verkrijgbaar.

Lees meer